Ik heb problemen met Mozilla Firefox

Het kan gebeuren dat je vastloopt met je bestelling of dat de website niet goed wordt weergegeven. Als je dergelijke problemen ondervindt, kunnen ze bijna altijd snel worden opgelost.

Bestellen in het privé-venster

1. Klik op het menupictogram (de drie horizontale stippen) in de rechterbovenhoek van de pagina.
  2. Selecteer Nieuw privé venster.
  3. Bestel in het nieuw geopende venster.

Wis de browser gegevens

1. Open uw Mozilla Firefox webbrowser.
  2. Klik op het Instellingen icoon (tandwieltje) in de rechter bovenhoek van de pagina.
  3. Klik op het Privacy & Veiligheid icoon (het slotje).
  4. Klik op Geschiedenis wissen.
  5. Een venster wordt geopend Recente geschiedenis wissen.
  6. Selecteer Zoektermen & Formuliergegevens, Cookies en Cache en klik op Nu wissen.
  7. Sluit de browser en start hem opnieuw.