Ik kan niet inloggen.

Als je niet kunt inloggen, controleer dan eerst of je e-mailadres en wachtwoord correct zijn ingevoerd. Wanneer je hierna nog steeds niet kan inloggen, klik dan op "Wachtwoord vergeten?" en voer je e-mailadres in op de volgende pagina.

Als jouw e-mailadres bij ons is geregistreerd, ontvang je een e-mail met als onderwerp "Wijzig uw wachtwoord". Klik nu op de link in de e-mail. Je wordt dan doorgestuurd naar jeeigentaart.nl en kunt nu een nieuw wachtwoord invoeren.

Als de wijziging succesvol was, verschijnt het volgende bericht: "Uw wachtwoord is bijgewerkt". Je kunt nu inloggen met je nieuwe wachtwoord.