Hoe betaal ik met iDeal?

Betalen via iDeal gaat heel eenvoudig. iDeal is speciaal gemaakt voor klanten van Nederlandse banken om gemakkelijk geld over te kunnen maken bij bijvoorbeeld online aankopen. Het enige wat je nodig hebt, zijn de inloggegevens van jouw betaalrekening.

1. Kies het product dat je bij ons wilt bestellen
  2. Op het einde van het bestelproces heb je de optie tussen verschillende betaalmogelijkheden. Kies hier Ideal.
  3. Kies je bank
  4. Wanneer je op bestellen klikt, word je omgeleid naar Ideal.
  5. Hier wordt er gevraagd naar je inloggegevens van je bank. Vul deze hier in.
  6. Bij sommige banken wordt er om een extra bevestiging gevraagd via hun app. Log in met je mobiele device en bevestig je betaling.
  7. Hierna wordt je automatisch teruggeleid naar de jeeigentaart.nl waarna wordt weergegeven of je betaling gelukt is.